10 Şubat 2016 Çarşamba

Dermo Slim Zayıflama Seti


Dermo slim zayıflama seti kolay kilo vermemize ve yağları yakmamıza yardımcı olan bir formüldür. Paket içerisinden serum, masaj yağı ve zayıflama bandı çıkmaktadır. Dermo slim içerisinden çıkan masaj yağını vücudumuza uyguladığımızda deri altına nüfus ederek yağı vücuttaki gözeneklerden yağ, ter ve solunum yoluyla atılır. Dermo slim zayıflama bandı ise metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Zayıflama bandı taktığımızda 12 saat kalmak zorundadır. Gece yatarken bile kilo vermemize yardımcı olan bu bantlar, metabolizmamızı hızlandırarak yapıştırıldığı bölgedeki yağları yakarlar ve kilo vermemizi sağlarlar. Yapılan araştırmalar dermo slim zayıflama seti kullanan kişilerde olumlu sonuç alındığını ortaya çıkarmıştır.
Dermo Slim Zayıflama Seti Faydaları
-          Vücuttaki fazla toksinin atılmasına yardımcı olur.
-          Metabolizmayı hızlandırır.
-          Verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
-          Kan basıncı ve kolesterolü dengeleye yardımcı olur.
Dermo Slim Zayıflama Seti Nasıl Kullanılır?
 Dermo slim zayıflama setinin kullanımı oldukça kolaydır ve metabolizmayı hızlandırır.
Set içinden çıkan 5 mllik serumun ampulünü kırıp masaj yağına karıştırdığımızda masaj yağımız hazır olmuş olur. Sabah kalktığımızda aç karnına yağ yakılması istenilen bölgeye masaj yaparak uygulanır. Kilo yakmanıza yardımcı olur. Direkt deri altına etki ettiğinden vücutta bulunan toksin ve katılaşmış yağları yakarak direkt olarak yağ yakmada etki gösterir.

Göbek bandının kullanımı ise; zayıflamak istediğiniz bölgeye yapıştırarak 12 saat kalmasıyla zayıflatır. Kilo veremeyenlerin ortak problemi yavaş metabolizmalardır. Yavaş metabolizmaya sahip kişilerde kilo verme olayı çok yavaştır. Bu bant sayesinde gece yatarken bile kilo verebileceksiniz. Göbek bandı metabolizmayı hızlandırdığı için hızlı şekilde bir şekilde kilo veririz. 

0 yorum:

Yorum Gönder